Over ons

Al jaren dromen wij Els en Simon Smidt, zoals topsporters dromen om deel te nemen aan de Olympische Spelen, van een eigen bedrijf, In oktober 2017 hebben we de sportschoenen aangetrokken en zijn we begonnen met Helden-Catering.

Als sportliefhebbers in de breedste zin van het woord, was het voor ons niet moeilijk om een naam te bedenken. Helden-Catering. Sportieve gastvrijheid met de kernwaarden: verbindend en grensverleggend.

Wat wij willen bewerkstelligen is om met Helden-Catering u te ontzorgen op het gebied van catering. Alle randverschijnselen kunnen wij voor onze rekening nemen, zodat u zich optimaal kunt focussen op uw gasten. We kijken naar oplossingen voor het verzorgen van uw event. Helden-Catering kijkt naar het totaalplaatje. Een afgerond eindproduct. We kijken naar de gerechten, de service en hoe we ervoor zorgen dat uw party met goud bekroont wordt.

Helden en Sport een onmisbare combinatie, waar eindresultaat, teamspirit, focus en innovatie centraal staan.

Onze missieĀ 

Mensen inspireren en begeleiden naar een vitale en gemotiveerde levensstijl via sportieve catering evenementen met top-personeel.

Onze visie

Helden Catering wil van betekenis zijn voor de gasten om ons heen. Wij streven ernaar het beste, sportiefste en de meest inspirerende cateraar van Nederland te zijn!